N. y. t. e. k. s. o. i. a. u. n. l. m. -. S. ,. j. r. ä. h. v. d. p. E. L. z. R. M. ". ). J. I. g. H. O. ö. A. f. T. (. 2. 5. 1. 0. 4. /. K. 8. 3. P. ) l. d l. t l
Rapsakan lohen ohje löytyi Maku -lehdestä, mutta tuunasin hieman, koska ohjeessa oli ruislimppua ja sitä ei kyllä kotoa löytynyt, joten hapankorput saivat toimia ja nehän toimi vallan mainiosti
Mä käyn henkilökohtaista juures-kasvis-salaatti-sotaa. Olen mielettömän laiska niitä tekemään ja jopa mielettömän huono ottamaan vaikka salaattia lautaselle, jossain lounaspaikassa (no, koska ne ei kyllä herätä useimmiten ruokahalua)
Juuritaikinaan tehty ruisleipä ei ole vaikeatekoista, mutta täytyy muistaa, että juuren täytyy antaa tekeytyä yksi vuorokausi ja valmistakin taikinaa on hyvä kohottaa pitkään
Liemi saa olla voimakkaan makea, maltainen ja suolainen. Paljastan heti olevani huijari. Nimitän tätä ruokaa lammaskaaliksi, vaikka se on tehty naudasta
Vielä kun pieni maltainen maku puskee taustalta. Oluella maustettu pataleipä. Pataleipä on todella helppo tapa saada tuoretta, rapeakuorista sekä pehmeää sisältä olevaa leipää
Tässä ihanan maltainen ja imeltämällä makeutettu hämäläinen perunalimppu. Sopii hyvin leivottavaksi näin pääsiäisen alla, sillä imeltäminen on tuonut siihen jopa "mämmimäistä" makua
Yleisolueksi makkaran kanssa sopii täyteläisen makuinen vaalea lagerolut mutta tuliselle makkaralle sopii raikkaan makuinen, kevyesti humaloitu vaalea lagerolut mutta tumman lagerin maltainen runsaus ja stoutin paahteisuus tukevat makkaran monimuotoista, mausteista aromia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.