Tänään oli tuhtia possupihviä balsamicokastikkeella. Pihvi oli niin iso, että yksi täytti koko pannun. Söin vain puolikkaan, siinä oli ihan riittävästi
Marinointi on hyvä tapa saada lihaan kunnolla makua. Muutaman tunnin marinointi maustaa lihaa, mutta yli vuorokauden kestävä öljypohjainen marinadi myös antaa myös mureutta
M. e. i. d. ä. n. k. o. t. ö. s. m. y. p. a. l. j. r. S. h. u. ,. v. L. E. T. P. -. K. (. ). 6. 0. g. 1. –. 2. /. ¾. 3. c. O. f. R. V. H. 5. G. t l. d l
Mitä parhainta sunnuntaita. Saanko ennakoida. Kohta on työviikko käsillä ja taas on aika alkaa miettimään eväitä töihin, jotain syötävää ennen treeneihin lähtöä (jos sattuu kuulumaan siihen ahkeraan ihmisjoukkoon) ja ennen kaikkea aamupaloja kotona, töissä, missä vaan
Keittiöstä leijuu hurmaava tuoksu ja eikä ihme, kanaa Igorin tapaan eli Igorin kanaa on tuloillaan. Pehmeä suussa sulava kana, makea paprika, sipuli, persilja, maustekurkku ja herkullinen kastike smetanasta, niistä on Igorin kana tehty
mestarin tässäkin asiassa. Vanhat kunnon kaneliässät, kuka niitä voisi vastustaa. Ne. ovat nopeita ja helppoja tehdä, eivätkä raaka-aineetkaan ole monimutkaisia
Kiinnostaisiko oppia muitakin japanilaista ruokia sushin ja ramenin lisäksi. Kasviksista valmistettu tempura eli huokoisessa, rapeassa taikinakuoressa friteeratut kasvikset ovat mukavaa naposteltavaa, mutta talttuu sillä suurempikin nälkä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.