Kyläilin hyvän ystäväni luona ja sain (vaadin saada) kerrankin valmistaa hänelle illallisen. Jokin aika sitten hankittu vakumointilaite on jo lyhyessä käytössä osoittautunut todelliseksi kulinarismin riemuvoitoksi
Valmista poronpaistin kastikkeeksi mustikkaportviinikastiketta. Leikkaa paisti ohuiksi viipaleiksi ja nauti mustikkaportviinikastikkeen ja kiusauksen kanssa
Perinteisesti paistin kanssa tarjotaan keitettyjä kasviksia ja vaikkapa suppilovahveromuhennosta. Sunnuntain isänpäivän kunniaksi kaupoissa on nyt tarjoushintaan hyvää sisäpaistia
Leikkaa paistin kalvot kevyin viilloin poikki ja suolaa lihojen pinnat. Anna maustua huoneenlämmössä pari tuntia ja grillaa muutamia kertoja käännellen kunnes lihan sisälämpö on noin 55 astetta
Käärimiseen. voipaperia, foliota ja sanomalehtiä ( kanaverkkoa). Suolaa paisti edellisenä päivänä. Kaiva nuotiokuoppa ja vuoraa reunat luonnonkivillä, tiilikin käy
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.