Siitä onkin jo aikaa kun viimeksi kävimme Chez Dominiquessa. Taitaa olla peräti kaksi vuotta siitä, kun kävimme lounaalla maistelemassa tämän ehkä Helsingin maineikkaimman kuppilan antimista
Voi kuulostaa hankalalta mutta tämä alkuruoka on yllättävänkin helppotekoinen. leivän kanssa tai osana isompaa alkuruokakokonaisuutta / pääruoan lisukkeena
Ja näin alkuruoka tuntui myös suomalaisemmalta muutenkin kuin raaka-aineeltaan. Meillä tämä siis syötiin tuhdin menun alkuruokana, joten per ruokailija riitti kyllä reilu 50g
Etanat on loistava alkuruoka. Hirvi ja italia ei ole parhaita kavereita, mutta tein hirvelle siitä huolimatta kastikkeen limaisen Italiaanon vivahteilla eli valkosipuli-punaviinikastikkeella, ja toinen annos meni suklaa-punaviinikastikkeella
Syksyinen riistakausi lähestyy ja pöydässämme syödään entistäkin useammin hirveä ja peuraa. Olemme aloittaneet pakastimen tyhjennyksen edellisen vuoden saaliista, jotta saadaan tilaa uudelle