Kakku on aika makea, joten mielestäni taikinasta voisi hieman vähentää sokeria. Ihanan maukas, mehukas ja keväinen ananaskakku, taattua Eleanora von Smöör -laatua
Taikina, ananas-sose, soseet kakun päällä ja levitettynä. Taikinasta saa tulla aavistuksen löysää. Kaada taikina vuokaan (28x18 cm) ja lisää soseutettu ananas taikinan päälle
Yhdistä kuivat ainekset ja sekoita ne taikinaan. Hienonna pähkinät rouheeksi ja lisää ne taikinaan. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kääntele viimeiseksi taikinaan
Ananaskakku. Sekoita kaikki aineet hyvin ja kaada taikina kermasifoniin. Lataa sifoni kahdella patruunalla ja anna taikinan levätä kylmässä noin tunnin
Taikina. Valmista taikina vatkaamalla rasva ja sokeri vaahdoksi, ja lisää kananmunat yksitellen. Sekoita keskenään kuivat aineet, ja ripottele niitä sitten taikinaan vuorotellen ananasmehun kanssa