Bataattitikut uunissa reseptejä

Sitruunaiset bataattitikut ja minttuinen tsatsiki

Sitruunaiset bataattitikut ja minttuinen tsatsiki

Sitruunalla maustettu öljy käy oivasti yhteen bataatin kanssa. Tämä raikas setti käy lisukkeeksi hyvin kalalle tai broilerille, mutta on herkullinen hiukopala myös tällaisenaan
Sitruunaiset bataattitikut ja minttuinen tsatsiki

Sitruunaiset bataattitikut ja minttuinen tsatsiki

Sitruunalla maustettu öljy käy oivasti yhteen bataatin kanssa. Tämä raikas setti käy lisukkeeksi hyvin kalalle tai broilerille, mutta on herkullinen hiukopala myös tällaisenaan
Possupihvit ja bataattitikut

Possupihvit ja bataattitikut

Uunissa paahdettuna kaikki juurekset ja kasvikset saavat ihanan maun. Bataattitikut. Kypsennä uunissa 250C asteessa 10 minuuttia
Open TexMex Burger

Open TexMex Burger

Pyörittelin bataattitikut oliiviöljyssä, suolassa, murskatuissa nachoissa ja grillikauppa. Jujuna tässä on pihvin kypsentäminen uunissa suoraan sämpylän päällä
Bataattiranskalaiset

Bataattiranskalaiset

Pyöräytä bataattitikut seoksessa. Paista uunissa 225 asteessa noin 40 min. Vaihtoehto perunaranskalaisille
Bataattiranskalaiset

Bataattiranskalaiset

Huutele bataattitikut kylmällä vedellä ja kuivaa ne huolellisesti vaikka keittiöpyyhkeellä. Bataattiranskalaiset ovat kiva vaihtoehto perunalle ja ne maistuvat taatusti koko perheelle
Tofuhampurilainen

Tofuhampurilainen

Bataattiranut voi valmistaa joko uunissa tai friteeraamalla ne öljyssä. Kuumenna öljy 180-190°c ja friteeraa bataattitikut pienissä erissä kullanruskeiksi. Paahda chiliä 200°c uunissa kunnes se on ottanut kunnolla väriä
Kookostofu ja parhaat bataattiranskalaiset

Kookostofu ja parhaat bataattiranskalaiset

Jos niitä jäi vielä kaipailemaan, ne onnistuvat mainiosti kotioloissakin ja jopa uunissa. Jos bataattitikkuja paistaa sellaisenaan uunissa tilkassa öljyä, tulee lopputulokseksi lähinnä löllöjä, ehkä hieman pintarapeita tikkuja
Bataattiranskalaiset uunissa

Bataattiranskalaiset uunissa

Työkaverini kertoi tekevänsä hyviä ranskalaisia kotiuunissa ja päätin kokeilla minäkin. Ilman rasvakeitintä ranskiksia ei saa rapeiksi, mutta hyviksi ne tulevat uunissa kuitenkin
Seesamiset bataattitikut

Seesamiset bataattitikut

Nämä bataattitikut olivat myös tosi hyviä ja tulen takuulla tekemään näitä uudelleenkin. Laita bataattitikut kulhoon,kaada kastike päälle ja sekoita hyvin,niin että kastiketta tulee bataattitikkujen päälle ja ympärille
Kasvispihvejä ja bataattiranskiksia

Kasvispihvejä ja bataattiranskiksia

Levitä bataattitikut leivinpaperin päälle mahdollisimman irtonaisesti.  Paista 225 asteisessa uunissa noin puoli tuntia