½ dl omenaviinietikkaa. Kasvisruoan tuli olla sellainen ettei se jättäisi parastakaan lihan syöjää nälkäiseksi ja itse ruoka ja sen resepti ei ollut ongelma, vaan itse ruoan esillepano ja sen valokuvaaminen ja Scarpaccian lisukkeeksi päätyi viherminttupestoa johon olin omalla parvekkeella viljellyt sekä mintun että basilikan, kesäkurpitsaa hyvältä ystävältä jolla satoa on tänä vuonna riittänyt, uunissa paahdettuja meheviä jättiherkkusieniä jotka tässä ajavat ruoan mehevää lihaisaa osuutta ja jotka olin napannut kaupasta mukaani sekä nopeaa punakaalipikkelssiä punakaalista ja punasipulista
Relissi, pikkelssi, etikkasäilyke, kurkkusalaatti. Sekoita vesi, etikka, sokeri sekä murskatutu ja pilkotut valkosipulinkynnet ja mausteet keskenään sekaisin
Vähän makeaa, mutta ei likikään niin etikkaista kuin suurin osa muista sienisäilykkeistä. Mittaa kattilaan aineet vedestä etikkaan ja laita levylle, sekoita hyvin
Kurkkupikkelssiä mie tein näin. 7 dl väkiviinaetikkaa ja. Antaa olla 3-4 vk ettei oo tappoetikkaa ennää suuntäyveltä. Jo vain niissä pusseissa lukkee että noin 2 vk mutta usko että parempi ko saa etikka tasaantua pitempään. 2,5dl väkiviinaetikkaa. 7 dl väkiviinaetikkaa ja