Alkuviinit eli natural viinit eli natuviinit ovat hiipineet varkain sydämeeni eivätkä niinkään korvaamaan "tavallisia" viinejä, vaan ikäänkuin oluen ja viinin välijuomaksi
Ateriasta tuli hiukan Netflixin Samurai Gourmet -tyyppiset fiilikset. Olimme todella täynnä ramenin jälkeen, mutta listalla oli pari todella mielenkiintoiselta vaikuttavaa jälkiruokaa, joita halusimme myös testata
Leipien lisänä tarjoiltiin paikallista oliiviöljyä ja kahta erilaista gourmet-suolaa. À la carte-listan lisäksi ravintola tarjoaa gourmet maistelumenun (6 tai 9 ruokalajia) johon mekin päädyimme
Olivia Gourmet Restaurant, sijainnin kartalla voit tsekata täällä. Lapset saivat täällä ilmaiset jälkiruoka jäätelöt ja jääteet ja aikuisille oli kahvia tarjolla
Samppanjaakin piti gourmet-tapahtumassa maistella, totta kai. Erikoisin oli Berthan suolaisen makea possu-nautajälkiruoka, joka kuitenkin "lihaisuudestaan" huolimatta oli selkeä jälkiruoka
Ennen jälkiruokaa tarjoiltiin Juhanin ideoima väliolut, Rodenbachin Caractér Rouge. Kaikkein paras tapa viettää lauantai-päivää (ja vähän iltaakin) on koota hyvä jengi yhteen, kaataa olutta ja viiniä lasiin sekä hyvää ruokaa pöydälle