Okei, aiemmin on nyyttejä valmistettu pelkän folion avulla, mutta olen huomannut, että ruoka tahtoo tarttua kiinni folion pohjaan, ja kyllä se folio hyvin herkästi saattaa rikkoutuakin, jolloin kaikki mehevät nesteet ja maut valuvat grilliin
Viimeiset päivät ovat taas hellineet ja grilli on käynyt kuumana. Parasta ja yksinkertaisinta makua saa mielestäni kypsentämällä grillissä kasviksia, jotka ovat saaneet pintaansa lorauksen öljyä, suolaa ja mustapippuria
Jälkiruoaksi olin jälleen taiteillut nyytit, joissa pakastimen herkkuaarteiden ja banaanin oli tarkoitus muodostaa suloinen liittonsa grillin lämmössä, mutta koska toisin kävi, tuli sekin testattua, että näitä nyyttejä voi yhtä lailla valmistaa uunissa
Jokaiselle lihalle on omat kastikkeensa, mutta tänään esimerkkinä on Char Siu, koska tämä grillipossu on sellainen että sitä leikellään mukaan moneen muuhun kiinalaiseen ruokaan ja se on helppo valmistaa suomalaisista aineksista