1,2 kg riimisuolattua häränrintaa. 1. Laita häränrinta kattilaan. Kuori porkkana ja sipuli ja leikkaa ne muutamaksi palaksi, lisää ne kattilaan valkopippureiden kanssa
1 1/2 kg suolattua häränrintaa. 1. Kiehauta liha. Kaada vesi pois kattilasta ja vaihda uusi vesi. Kuumenna uudelleen kiehuvaksi yhdessä laakerinlehden ja pippurien kanssa
2 häränrintaa à 1 kg. 1. Leikkaa lihapaloihin viillot pitkittäin niin että puolikkaat pysyvät yhdessä. Kuori ja keitä porkkanat ja leikkaa ne 2 ½ cm paksuisiksi, 15 cm pituisiksi paloiksi
Oikea liha tässä tapauksessa on nimensä mukaisesti brisket, eli häränrintaa. Häränrintaa tuskin löytyy ihan jokaisesta Tarmon Lähikaupasta mutta sanoppa lihamielle, että Kesprosta saa tilattua
1,5 kg luutonta häränrintaa. 1,5 kg luutonta häränrintaa. Yhteistössä Solera Finlandin kanssa. Alkoholia koskeva kommentointi on kielletty Valviran alkoholimainontaa koskevan ohjeistuksen mukaisesti
1 kg riimisuolattua häränrintaa. 1. Kuori sipuli ja lohko se. Huuhtele liha ja laita kattilaan. Kaada päälle kiehuvaa vettä niin paljon, että se peittää lihan
8 ohutta viipaletta keitettyä, riimisuolattua häränrintaa. 1. Leikkaa pois noin 2 cm appelsiinin päistä. Kuori hedelmät veitsellä niin, että kalvot lähtevät mukana
500 g riimisuolattua häränrintaa, ohuina viipaleina. 1. Juuresmuusi. Kuori lanttu, porkkana ja perunat. Paloittele ne, laita pataan ja kaada päälle vettä niin että juurekset juuri peittyvät