Häränrintaa reseptejä

Häränrintaa ja juuressosetta

600 g häränrintaa. 1. Pane häränrinta kattilaan valkopippureilla ja laakerinlehdillä maustettuun veteen. Kiehauta ja hätä hautumaan miedolle lämmölle noin 1 tunniksi

Häränrintaa juuresten kera

1 1/2 kg tuoretta häränrintaa luun kera. 1. Huuhtele liha kylmällä vedellä. Näin saat oikean määrän keitinlientä

Suolattua häränrintaa sinappikastikkeessa

1 1/2 kg suolattua häränrintaa. 1. Kiehauta liha. Kaada vesi pois kattilasta ja vaihda uusi vesi. Kuumenna uudelleen kiehuvaksi yhdessä laakerinlehden ja pippurien kanssa

Täytettyä häränrintaa

2 häränrintaa à 1 kg. 1. Leikkaa lihapaloihin viillot pitkittäin niin että puolikkaat pysyvät yhdessä. Kuori ja keitä porkkanat ja leikkaa ne 2 ½ cm paksuisiksi, 15 cm pituisiksi paloiksi

Consommé ja häränrintaa

500 g keitettyä häränrintaa. 1. Aloita poistamalla mahdollinen rasvakakku lihaliemen päältä. Kuori porkkana ja juuriselleri ja pilko ne hyvin pieneksi
Brisket. Grillaajan kansallisruoka.

Brisket. Grillaajan kansallisruoka.

Oikea liha tässä tapauksessa on nimensä mukaisesti brisket, eli häränrintaa. Häränrintaa tuskin löytyy ihan jokaisesta Tarmon Lähikaupasta mutta sanoppa lihamielle, että Kesprosta saa tilattua
Rento burgeri-ilta Italian Jussin seurassa

Rento burgeri-ilta Italian Jussin seurassa

1,5 kg luutonta häränrintaa. 1,5 kg luutonta häränrintaa. Yhteistössä Solera Finlandin kanssa. Alkoholia koskeva kommentointi on kielletty Valviran alkoholimainontaa koskevan ohjeistuksen mukaisesti

Riimisuolattua härkää vihannespedillä

1 kg riimisuolattua häränrintaa. 1. Kuori sipuli ja lohko se. Huuhtele liha ja laita kattilaan. Kaada päälle kiehuvaa vettä niin paljon, että se peittää lihan

Häränrinta-appelsiinisalaatti

8 ohutta viipaletta keitettyä, riimisuolattua häränrintaa. 1. Leikkaa pois noin 2 cm appelsiinin päistä. Kuori hedelmät veitsellä niin, että kalvot lähtevät mukana