Soijassa haudutettuakassleria. Itse asiassa suunnitelmana oli grillata kasslerpihvejä, mutta osui niin huonot ilmat muutama viikonloppu sitten, että kassler päätyi uuniin hautumaan
Perinteinen karjalanpaisti uunissa haudutettuna yön yli. Porsaan kassler + 12 tuntia + 80 astetta = pulled pork. 8 tunnin porsaankassler eli nyhtöpossua parhaimmillaan. 8 tunnin porsaankassler eli nyhtöpossua parhaimmillaan
Nyt bloggaajille tehtävänantona oli kehitellä sadonkorjuun herkkuruoka possusta ja mielestäni syksyiseen keliin sopii parhaiten uunissa pitkään haudutettu liha uuden sadon lisukkeiden kanssa
Lapa on suosikkini pulled porkiin ja pitkään haudutettuihin keitto- tai pataruokiin, mutta monipuolisuudessaan kassler on ihan lyömätön, koska se sopii erinomaisesti sekä edellämainittuihin että liutaan muita ruokia
Perinteinen karjalanpaisti uunissa haudutettuna yön yli. Porsaan kassler + 12 tuntia + 80 astetta = pulled pork. 8 tunnin porsaankassler eli nyhtöpossua parhaimmillaan. 8 tunnin porsaankassler eli nyhtöpossua parhaimmillaan
Kunnon haudutettua possua, oikein sunnuntairuokaa, jolloin lihaa on aikaa kypsytellä ajan kanssa. Hulluilta päiviltä tarttui matkaan muutama iso pala possun kassleria, josta syntyy erinomaista pulled porkkia, mutta nyt teki mieli jotain muuta