300 g haukifileetä. Kaada murekemassa vuokaan ja kypsennä vesihauteessa, 175℃ uunissa noin tunti. Haukimurekkeen tuoksukin on hienostunut, mausta nyt puhumattakaan
Helppo ja nopea haukipatee kevään kattauksiin syntyy silikonivuoassa vaikka mikrouunissa. 600 g nahattomia, ruottomia haukifileitä*. Kypsennä mikrouunissa 600W teholla 17 minuutin ajan. Voit kypsentää pateen myös uunissa (150 asteessa n
800 g nahatonta (ja ruodonta) haukifilettä tai muuta vaaleaa kalaa. Paista uunissa 200*C 30-40 min. 800 g nahatonta (ja ruodonta) haukifilettä tai muuta vaaleaa kalaa
Kypsennä 175-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia. 500 g ruodotonta kuha- tai haukifileetä. Kalamureke onnistuu parhaiten kylmistä raaka-aineista, joten pidä ne kaikki jääkaapissa ennen valmistamista
Haukifileestä kannattaa leikata kalan keskiviivan yläpuolella sijaitseva y-ruotorivi. Sillä sipuli -blogissa löytyy video haukifileen y-ruodon poistamiseen
Leikkaa haukifilee paloiksi ja nosta ne tehosekoittimeen. haukifileetä. Pursota tai lusikoi haukipyöryköitä uunivuokaan ja kypsennä 180-asteisessa uunissa kymmenisen minuuttia
Jauha haukifileet tai sekoita ne tehosekoittimessa suolaripauksen kera hienoksi. Paista ilman kantta uunissa 6-8 minuuttia niin, että kala saa hieman väriä. 100 g haukifileetä