P. a. k. s. t. i. m. e. o. l. p. n. ,. r. u. h. v. T. y. ä. j. O. d. ö. M. H. L. 1. 4. g. ½. (. ). A. F. -. c. S. K. 2. 5. 6. 0. f. V. ) l. k g. t l. d l
Helppoa ruoanlaittoa, joka valmistuu itsestään uunissa remontin ja pakkauksen lomassa. Tällä kertaa pakkasen pohjalta tarttui käteen hirvenpaisti ja kanttarellejä
Hieman lisää maa-artisokista voit lukea reseptistäni suppilovahveroilla kuorrutettu hirvenpaisti. Sinapilla, luumuhillolla ja sipulilla hunnutettua porsaanlihaa, uunissa paahdettua maa-artisokkaa ja paahdettuja perunoita ja hyörytettyjä vahapapuja päärynäkastikkeella
Viipaloi hirvenpaisti ohuiksi viipaleiksi ja tarjoile salaatin ja punajuurten kera. Loppukypsennä paisti 100-asteisessa uunissa, kunnes lihan sisälämpötila on 57 astetta. Kypsennä punajuuret 160-asteisessa uunissa noin 90 minuuttia (punajuurten koosta riippuen
Sulata hirvenpaisti ja anna sen lämmetä niin, että sisälämpötila on vähintään 10 astetta. Jos olet tehnyt lihan ja kastikkeen aiemmin, peitä vuoka foliolla ja lämmitä 225 asteessa uunissa puolisen tuntia, tai kunnes se on sopivan kuumaa