Eilen oli taas aika perinteisen perheaterian. Koska äitini, veljeni ja minä vietämme joulun kukin tahollaan, on tavaksi muodostunut syödä yhdessä näin joulun alla
Kyllä on hyvää. Tämä vie kielen mennessään. Tähän pitäisi olla joku rajoitus, paljonko tätä saa syödä. Kommentit olivat suorastaan ylistäviä kautta linjan, kun keittiömestari Jesse Söderlund Jesse´s Dine -ravintolasta valmisti tätä jouluista jälkiruokaa TS Ruoka pop up -tapahtumassa Skanssin K-Citymarketissa
Ainakin omasta mielestä kaikki jälkiruokani on koostunut suklaasta. Halusin tehdä jotain suussa sulavaa mutta en halunnut nyt tähän jälkiruokaan käyttää yhtään suklaata
Unelmajälkiruokia. Marja- ja hedelmäjälkiruokia. Makeisia ja jälkiruokia. Mä oon joskus kauan kauan sitten poiminut kirpparilta massiivisen Kansainväliset kotiruokasuosikit-kirjan