Tästä määrästä tuli juuri kaksi pihviä (lapset kiittivät ja söivät eilisen jauhelihakastikkeenjämät sämpylöiden välissä) eli vähintään tuplaa ohje jos syöjiä on enemmän kuin kaksi, tai mielellään nelinkertaista
// ei välipalaa, oli töissä vähän kiirettä // lounaalla kaurapuuroa lesitiinillä, mustikoilla ja raejuustolla // töiden jälkeen smoothie (ei kuvaa) // ulkoilun jälkeen tuoretta moniviljaleipää päällisineen ja jämät hernekeitosta // jossain välissä pari palaa pähkinäsuklaata (ei kuvaa) // iltapalana kinkku-juustomunakas ja tomaattia
Kasvisten kylkeen keitetään bulguria, linssejä, kvinoaa tai pastaa ja koko komeuden päälle raastetaan juustonkannikoita tai tyhjennetään fetajuuston jämät ja ripotellaan vielä siemeniä
Sunnuntaina illalla salin jälkeen tajusin, että päivän kaloreita oli aika paljon vielä jäljellä, joten vetäisin lauantailta yli jääneen kuningatarpitkon jämät iltapalaksi
Valmista jauhelihakastikkeen hautuessa valkokastike. Viimeksi lisäsin kastikkeeseen spagettikastikkeen jämät enkä hauduttanut kastiketta kuin valkokastikkeen valmistamisen ajan ja parmesaninkin korvasin emmental-juustoraasteella - ja hyvää tuli silti