Juustosarvet hiiva reseptejä

Juustosarvet

Juustosarvet

Murusta hiiva kädenlämpöiseen veteen ja kaada se jauho-voiseokseen ja sekoita tasaiseksi. 50 g hiivaa. 50 g hiivaa
Superpehmeät juustosarvet

Superpehmeät juustosarvet

Liuota hiiva haaleaan nesteeseen ja sekoita muiden ainesten joukkoon tasaiseksi taikinaksi. )Juustosarvet (16 kpl)6 dl vehnäjauhoja1 tl suolaa1 rkl sokeria100 g voita tai margariinia2 dl maitoa25 g hiivaaTäytejuustoraastetta(kinkkua, mausteita)VoiteluunkananmunaSekoita jauhot, suola ja sokeri. 25 g hiivaa
Iltapalaksi juustosarvia

Iltapalaksi juustosarvia

Lämmitä maito tai vesi kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. 25 g hiivaa. 25 g hiivaa. Iltapalasarvet ovat tässä Zinotin Durat-tarjoilualustalla

Espanjalaiset juustosarvet

Liuota hiiva kylmään maitoon ja sekoita taikinaan. 1/4 pala hiivaa. 1. Tee taikina jo edellisenä iltana jääkaappiin kohoamaan
Juustosarvet (hiivataikina)

Juustosarvet (hiivataikina)

Juustosarvet. Lämmitä maito haaleaksi, lisää hiiva ja suola -> sekoittele kunnes hiiva on liuennut. Lisää jauhoja ja alusta pehmeä tasainen hiivataikina
Perinteiset juustosarvet

Perinteiset juustosarvet

Liuota hiiva nesteeseen. * 25 g hiivaa. * 6-7 dl vehnä- tai hiivaleipäjauhoja. 25 g hiivaa. Meheviä juustosarvia saa esimerkiksi kermaviilipohjaisesta taikinasta, mutta joskus tekee mieli "perinteisiä" juustosarvia
Juustosarvet

Juustosarvet

kananmunaa juustoraastetta Liota käden lämpöiseen maitoon suola, sokeri, muusi ja hiiva. 1/2 l maitoa(2 dl perunamuusin jämä)2 tl suolaa1 rkl sokeria1/2 pkt hiivaa30 g voitan 12 dl vehnäjauhoja3 dl juustoraastettaVäliin. 1/2 pkt hiivaa
Juustosarvet

Juustosarvet

Taikina kohosi melko paljon ja nopeasti vaikka siinä oli hiivaa vähemmän kuin muissa katsomissani juustosarviresepteissä
Juustosarvet

Juustosarvet

Murenna ja sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen. 25 g hiivaa. 25 g hiivaa. Ainekset. 2½ dl vettä. 1 tl sokeria
2 x Juustosarvet

2 x Juustosarvet

Liuota kylmään maitoon hiiva ja suola. Pehmeät juustosarvet (Kuvassa, jossa molemmat sarvet, niin nämä ne ylemmät)5½ dl vehnäjauhoja150 g margariinia2 dl maitoa25g hiivaa½tl suolaaRuhosipulituorejuustoa 150g1. Juustosarvet (eli yhteiskuvassa alemmat ja rumemmat)3½ dl vehnäjauhoja2 dl juustoraastetta2 tl leivinjauhettaripaus suolaa50 g margariinia1 prk kermaviiliaTäyte. 25g hiivaa
Ruoka: Pienet juustosarvet

Ruoka: Pienet juustosarvet

Murenna hiiva taikinakulhoon, kaada joukkoon hieman maito-rasvaseosta ja sekoita, kunnes hiiva on lionnut nesteeseen

Juusto- ja kinkku-juustosarvia

Juustosarvet/kinkkusarvet. Lämmitä maito haaleaksi, lisää hiiva ja suola -> sekoittele kunnes hiiva on liuennut

Aurinko armas

DLenkin jälkeen innostuin vielä vähän leipomaan, kun Hennin blogista bongatut juustosarvet kummittelivat jo ties monettako päivää mielessä
Liikaa juustoa?

Liikaa juustoa?

Juustosarvet. Liuota hiiva lämpimään maitoon ja sekoita muruseoksen kanssa taikinaksi. 50 g hiivaa (ois varmaan vähempikin riittänyt). 50 g hiivaa (ois varmaan vähempikin riittänyt)
Pehmeät juustosarvet

Pehmeät juustosarvet

- Murenna ja liuota hiiva kädenlämpöisen maidon joukkoon, lisää suola. Juustosarvet. Eli uuden maukkaan ruokavuoden aloittaa juustosarvet kinkku & tuorejuustotäytteellä
Pehmoiset juustosarvet

Pehmoiset juustosarvet

Tavalliset croissantit ovat arkeen ehkä hieman rasvaisia ja ihan perushiivataikinaan tehtynä pikkasen kuivakkaita
Juustosarvet

Juustosarvet

Murenna hiiva kädenlämpöisen maidon joukkoon.  Nam, nämä juustosarvet olivat todella hyviä. 50 g hiivaa. 50 g hiivaa