Liuota hiiva haaleaan nesteeseen ja sekoita muiden ainesten joukkoon tasaiseksi taikinaksi. )Juustosarvet (16 kpl)6 dl vehnäjauhoja1 tl suolaa1 rkl sokeria100 g voita tai margariinia2 dl maitoa25 g hiivaaTäytejuustoraastetta(kinkkua, mausteita)VoiteluunkananmunaSekoita jauhot, suola ja sokeri. 25 g hiivaa
Juustosarvet. Lämmitä maito haaleaksi, lisää hiiva ja suola -> sekoittele kunnes hiiva on liuennut. Lisää jauhoja ja alusta pehmeä tasainen hiivataikina
Liuota hiiva nesteeseen. * 25 g hiivaa. * 6-7 dl vehnä- tai hiivaleipäjauhoja. 25 g hiivaa. Meheviä juustosarvia saa esimerkiksi kermaviilipohjaisesta taikinasta, mutta joskus tekee mieli "perinteisiä" juustosarvia
Liuota kylmään maitoon hiiva ja suola. Pehmeät juustosarvet (Kuvassa, jossa molemmat sarvet, niin nämä ne ylemmät)5½ dl vehnäjauhoja150 g margariinia2 dl maitoa25g hiivaa½tl suolaaRuhosipulituorejuustoa 150g1. Juustosarvet (eli yhteiskuvassa alemmat ja rumemmat)3½ dl vehnäjauhoja2 dl juustoraastetta2 tl leivinjauhettaripaus suolaa50 g margariinia1 prk kermaviiliaTäyte. 25g hiivaa
- Murenna ja liuota hiiva kädenlämpöisen maidon joukkoon, lisää suola. Juustosarvet. Eli uuden maukkaan ruokavuoden aloittaa juustosarvet kinkku & tuorejuustotäytteellä