Levitä sitten valmis seos kalkkunan päälle joka puolelle. Pyyhkäise sen päältä ylimääräiset mausteet. 1-2 kg kalkkunanrintaa. Ota kalkkunanrinta huoneenlämpöön noin 30-60 minuuttia ennen grillaamista. "Suomessa kasvatetun kalkkunan rintafilee on kypsennettävä kypsäksi (≥ +70 °C), mutta sitä ei missään nimessä kannata eikä onneksi tarvitsekaan ylikypsentää. 1-2 kg kalkkunanrintaa
Kalkkunan jota käytät pitää tietenkin olla maustamatonta, jollei sinulla satu olemaan valmiiksi kypsennettyä kalkkunaa pakkasessa, jotta risoton muut mausteet pääsevät oikeuksiinsa
Uskonkin että oma savustettu kalkkunani toi keittoon vielä hyvää lisämakua, mutta varmasti keitto hyvää on ihan tavallisesta rintafileestäkin valmistettuna
Sekoita kulhossa munat, tuorejuusto ja mausteet, valuta seos piirakan päälle. 300 maustamattomia kalkkunan fileesuikaleitasoijakastikettapala purjoapunainen paprika2 munaa200 g tuorejuustoa (esim. 300 maustamattomia kalkkunan fileesuikaleita
Sekoita jogurtti, sitruuna, mausteet, öljy ja elintarvikevärit. 2 kalkkunan koipireittä. 1. Poista koipireisien nahka ja tee muutama poikittainen viilto lihaan, luihin asti
Hienonna kaksi tattarinäkkäriä pieneksi ja lisää vesi, fondi ja muut mausteet. 250g broilerin tai kalkkunan paistijauhelihaa. 250g broilerin tai kalkkunan paistijauhelihaa
Sekoita kulhossa munat ja tuorejuusto sekä mausteet keskenään ja valuta seos piirakan päälle. 300g Marinoituja kalkkunan fileesuikaleita. 300g Marinoituja kalkkunan fileesuikaleita