Kyllä se oma marinadi aina voittaa ne kaupan ylisuolaiset vedellä jatketut lisäainemömmöt. Laita sitten koivet marinadin kanssa pussiin ja anna maustua muutaman tunnin ajan tai yön yli jääkaapissa
Asettele kanankoivet lautasille ja asettele tuoreen basilikan lehtiä ja kastanjoita sen ympärille. Kanaa tarvitset koiven jokaista syöjää kohden, ja tästä marinadista riittää noin neljästä kuuteen kanan koipireisipalaan
Marinadi. Valuta marinadi kanankoivista. Käännä kaksi kertaa paistamisen aikana ja sivele marinadilla. Maui-ribsit Marinadi2 rkl fariinisokeria2 tl Tabascoa1 dl viinietikkaa1 dl soijakastiketta2 valkosipulinkynttä2 rkl tuoretta jauhettua inkivääriä2 kiloa lihaisaa porsaan kylkiriviä (kokonaisina)Sekoita kaikki marinadin ainekset kulhossa. Laita 2 dl marinadia sivuun. Kaada jäljellä oleva marinadi kanan päälle kulhoon, anna marinoitua jääkaapissa 3 tuntia tai yön yli. Sekoita erilleen ottamasi 2 dl marinadia ja maissitärkkelys
Marinadi. Aseta kanankoivet alempaa Varoma koriin ja aseta kulhon päälle. Lisää marinadin muut aineet. Sivele marinadi kanankoipien päälle ja anna marinoitua vähintään 4 tuntia jääkaapissa
Jaloviina sopii erittäin hyvin marinadiksi tai maustamiseen esim. Jaloviina marinadi siiville. Se maku vaan jää siipiin, vaikka valmismarinadin pesisi pois