Suikaloi sitruunan ja appelsiinin keltainen kuori, kiehauta vedessä ja valuta. Poronmaksapateen kaveriksi suositeltiin Cumberlandin kastiketta, jonka ohje löytyi samaiselta Ruoka
Ihana keltainen omenapyre. fileet, koivet, kastike sekä omenapyre. Ravintola Mamin ohjeessa kypsennetään koivet ankan rasvassa ja rangasta tehdään kastike
punainen ja keltainen). punainen ja keltainen). Kaada kastike vuokaan ja paista 175°c uunissa n. Aika tarkasti kaksi vuotta sitten Peggyn pieni punainen keittiö julkaisi ohjeen Igorin kanalle
Kastike. Valmista kastike. Purista grillatuista sitruunoista mehu kastikkeen joukkoon, sekoita kastikkeeseen vähän jogurttia, ripottele korianterin lehdet ja tarjoa kastike riisin tai naanleivän kanssa
Anna jäähtyä hetki ja kaada sitten kirkas, keltainen osa toiseen astiaan. Jostain syystä alkuperäisessä ohjeessa neuvottiin lopuksi vielä siivilöimään kastike