Kokoliha uunissa reseptejä

KAALIKÄÄRYLEET

KAALIKÄÄRYLEET

Vanhanajan kääryleet tehtiin itsejauhetusta naudan kokolihasta, minä käytin valmiiksi jauhettua, rasvaista naudan jauhelihaa
VARTAISSA VARA VALITA (11 reseptiä)

VARTAISSA VARA VALITA (11 reseptiä)

vartaita kaloista, äyriäisistä, broilerista, kokolihasta,. Grillaa kebakot tai paista uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia
Rössypotut ja veripalttua

Rössypotut ja veripalttua

Köyhillä ei ollut aina varaa kokolihaan, ja veriruuasta sai ainakin rautaa. Kaada veripalttu voideltuun uunipannuun tai -vuokaan ja anna sen kypsyä uunissa (200 °C) noin tunnin ajan
Dr Pepper Beef Jerky

Dr Pepper Beef Jerky

Tulos on yleensä oikein hyvä ja olen aikaisemmin tähän blogiin kirjoittanutkin uunissa kuivatusta kokolihasta ja kuivurilla kuivatusta jauheliha-jerkystä
Kyssäkaali-lihapata

Kyssäkaali-lihapata

Jauhelihassa ei ole mitään vikaa, mutta tällä kertaa halusin tehdä jotain kokolihasta ja pataruoka on ihanan helppoa valmistaa, vaikka kypsymiseen menee toista tuntia

25 satunnaista faktaa minusta

Ennen kuin lataan bloggeriin tämän kuukauden ompeluhaasteen tuotokset, niin päätin kirjoittaa toisenkin haastepostauksen
Arkiruokaa useammalle päivälle: Shepherd's Pie

Arkiruokaa useammalle päivälle: Shepherd's Pie

Ehkä palaan joku toinen kerta asiaan rikkihaudutetusta kokolihasta tehdyn version kanssa. Brittiläistä perinneruokaa ei ehkä pidetä kaikista ylevimpänä, mutta yhtenä päivänä vain iski hinku tehdä shepherd's pie eli lampaanjauhelihasta tehty kastike, jossa on päällä perunamuusia ja koko komeus paahdetaan uunissa
Viikon ruokalista:

Viikon ruokalista:

Luultavasti ajateltiin että jauheliha on helpommin sulavaa kuin kokoliha tms. Paista grillipannulla, tai grillaa kyljykset uunissa
Pienet lihapiirakat

Pienet lihapiirakat

Täytteeksi sopii niin jauheliha, kuin kokolihakin, sekä kana, possu, jne. Voitele piirakat kananmunalla ja paista noin 20 minuuttia 180C uunissa
Yksinkertainen lihamureke – Simple Meatloaf

Yksinkertainen lihamureke – Simple Meatloaf

Ennen vanhaan lihamureke valmistettiin jauhamalla kokolihaa lihamyllyssä. Nykyisin murekkeet on helppo valmistaa jauhelihasta, mutta maussa varmasti huomaa eron, jos sen valmistaa kokolihasta