Lihoiksi käytin tähän 2 pakkausta naudan kokolihaleikkelettä ja yhden pakkauksen possun leikkelekinkkua. mutta mikä kokoliha vaan käy, tarvitaan 400-500 g). Paistetaan 200 - 225 asteisessa uunissa kypsäksi
Ensimmäistä kertaa tein siis chiliä kokolihasta ja voin kertoa ettei todellakaan jää viimeiseksi. Loistavaa viikonloppuruokaa joka tulee itsekseen uunissa
Köyhillä ei ollut aina varaa kokolihaan, ja veriruuasta sai ainakin rautaa. Kaada veripalttu voideltuun uunipannuun tai -vuokaan ja anna sen kypsyä uunissa (200 °C) noin tunnin ajan
Tulos on yleensä oikein hyvä ja olen aikaisemmin tähän blogiin kirjoittanutkin uunissa kuivatusta kokolihasta ja kuivurilla kuivatusta jauheliha-jerkystä
Jauhelihassa ei ole mitään vikaa, mutta tällä kertaa halusin tehdä jotain kokolihasta ja pataruoka on ihanan helppoa valmistaa, vaikka kypsymiseen menee toista tuntia
Ehkä palaan joku toinen kerta asiaan rikkihaudutetusta kokolihasta tehdyn version kanssa. Brittiläistä perinneruokaa ei ehkä pidetä kaikista ylevimpänä, mutta yhtenä päivänä vain iski hinku tehdä shepherd's pie eli lampaanjauhelihasta tehty kastike, jossa on päällä perunamuusia ja koko komeus paahdetaan uunissa
Ennen vanhaan lihamureke valmistettiin jauhamalla kokolihaa lihamyllyssä. Nykyisin murekkeet on helppo valmistaa jauhelihasta, mutta maussa varmasti huomaa eron, jos sen valmistaa kokolihasta
Pidän ajatuksesta, että kirjaan on otettu sellaisia ohjeita, mitä on totuttu tekemään kokolihasta. Minä tein kastikkeen pienessä valurautapadassa ja haudutin sitä puuhellan uunissa ainakin tuon 3 tuntia. Paista sämpylöitä uunissa 35-40 minuutin ajan