Konjakki kermakastike reseptejä

Maksaa kermakastikkeessa

Maksaa kermakastikkeessa

Kun viimeinen maksaerä on paistettu, lisää pannulle lihaliemi, kerma, sinappi, konjakki, ripaus suolaa ja pippuria myllystä

Sorsaa kermakastikkeessa

Lisää juusto, hyytelö, konjakki ja kerma ja keitä vielä hetken aikaa. 2 cl konjakkia. Nypi sorsien nahasta kaikki mahdolliset sulkien tyvet
Siirappinen pippurikastike lihalle

Siirappinen pippurikastike lihalle

Lisää lopuksi konjakki ja voi. Sen kanssa kilpailee vain tekemäni punaviinikastike sekä anopin tekemä kermakastike
Karhunlihapullat

Karhunlihapullat

loraus konjakkia. Lisää seokseen sipulit, jauhelihat, konjakki ja suola. konjakkia. Valmista kermakastike, johon tarvitset 0,5 l vahvaa lihalientä (riistaliemi on parasta), 2 dl kuohukermaa, 50 g sinihomejuustoa ja 2 rkl mustaherukkahyytelöä
Pippuripihvi viidellä pippurilla

Pippuripihvi viidellä pippurilla

Toiseksi, liekit lyövät korkealla, varsinkin jos konjakin vain kaataa reunalla eikä sekoita kastikkeen muihin aineksiin, joten sekoita konjakki kastikkeen sekaan