Korealaiset nauttivat naeng-myunin viileänä (naeng myun = kylmät nuudelit), mutta mikään ei estä tarjoamasta ruokaa lämpimänä täällä kylmässä pohjolassa
Korealaisetmaapähkinänuudelit. Keitä spagetti/nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Kun selaa blogia tammikuun osalta taaksepäin, huomaa että minulla on nyt ollut joku ihme craving yhdistää maapähkinävoi tulisiin ja mausteisiin makuihin
Korealaiset keittiön ihmeisiin tutustuminen jatkuu. Asettele nuudelit kulhoon ja kaada lientä päälle. Korealainen kokki selitti, että tätä nuudeliateriaa tarjotaan juhlatilaisuuksissa ja korealainen nimi tarkoittaa pitkää juhlaa ja tällä aterialla toivotetaan pitkää elämää
Saimme kutsun korealaiseen kotiin sunnuntaipäivälliselle. Kerta oli ensimmäinen, ja jännitys oli käsinkosketeltavaa, sillä kutsun saaminen on perinteisesti suuri kunnia
SUPPILOVAHVERO-JAPCHAE eli korealaiset, paistetut nuudelit. Suppilovahverot maistuivat nuudeliruoassa mainioilta, ja myös korealaiset asiantuntijat antoivat yhdistelmälle siunauksensa
) Yksi mun suosikki, jota joskus taannoin söin Phuketissa jossain ihme pellolla, jota reunusti aaltopellistä tehdyt jouluvaloin koristellut karaokehökkelit, on nuudelit käristetyn possun kera
Nuudeleina korealaiset käyttävät mieluiten paksuja udoneita, mutta itse en pidä udoneista kovinkaan paljon, joten oikaisin hieman käyttämällä tavallisia, ohuita nuudeleita
Korealaiset syövät usein liharuoat panchaneineen ensin, jonka jälkeen ateria päätetään tilaamalla joko riisi tai nuudelit kylmän tai kuuman keiton kera