Aloita hiekkakakkujen valmistusvaniljakreemin vatkauksella. Alla olevaan ohjeeseen puolitin vaniljakreeminmäärän, joten tuolla määrällä uskosin täytteiden pysyvän kakkusten sisällä
Sen sijaan päällisen kanssa pallottelin pitkään kookoskerman ja voikreemin väliä. Valmistus on helppoa ja valmis kakku pysyy paremmin nättinä huoneenlämmössäkin
Jostakin kumman syystä syyhyävät jauhopeukaloni skippaavat usein tälläiset perinteisiltä vaikuttavat herkut muitta mutkitta, mutta aivohairahduksen vuoksi marsipaanikuorrutteisen vadelma-suklaaherkun valmistus tuntui oikein houkuttavalta vaihtoehdolta ja niin käpykakkuprojekti otti tuulta alleen
Silloin opin, että a) kakun pitää antaa jäähtyä kunnolla ennen kuin sitä kuorruttaa kuumuuteen reagoivilla ainesosilla, b) kreemin pitää antaa jähmettyä jääkaapissa ainakin parisen tuntia ennen kuin siitä tulee jähmeää, veitsellä levitettävää, ihanan sitruunaisen aromin omaavaa herkkukuorrutusta
Jääkaapin kylmyys kovettaa kreemin, jolloins euraava kerros on aina helppo lisätä. Uskallan väittää, että kakun valmistus ei kuitenkaan ole hankalaa kun jakaa työvaiheita muutamalle päivälle
Myös marenkikreemin valmistukseen. Italialainen ja sveitsiläinen marenki muistuttavat paljon toisiaan koostumuksiltaan, mutta niiden valmistus poikkeaa toisistaan huomattavasti
Kuorrutukseksi valmistin todella mansikkaisen voikreemin ja pursotin siitä ruusukkeita. Valmistus. Gluteeniton versio oli lähinnä minua ja veljeäni varten, ja arvelin veljeni suosivan kermavaahtoa voikreemin sijasta
Marenkikreemin (= marenkivoikreemi) ohjetta on toivottu moneen otteeseen. Jos sinulla on käytettävissäsi yleiskone, valmistus on helpointa tehdä sillä, jotta sokeriveden lämpötilan tarkkailu helpottuu
Valmistus. Valmistus. Ei liene yllätys, että tänä iltana Italian kaduilla on hiljaista. Jalkapallon MM-kisat ovat odotetuin urheilutapahtuma maassa, jossa jalkapallo on suorastaan pakollinen kansallisurheilu