Kuhan valmistaminen reseptejä

Sushia lohesta ja kuhasta

Kiehauta vesi ja mausta se sokerilla, suolalla ja etikalla. Vaihtoehtoisesti voit myös maustaa riisin Sushi Seasoning -mausteseoksella
Leivinpaperissa höyrytetty kuha

Leivinpaperissa höyrytetty kuha

Isäni taannoinen 12 kuhan kalasaalis vaikutti myös suuresti asiaan. ''Kuhaa en. papillote'' eli leivinpaperissa höyrytettyä kuhaa on ranskalainen menetelmä valmistaa kalaa nopeasti ja helposti
Rakastajattaren kalaruokaklassikko

Rakastajattaren kalaruokaklassikko

Kuha Walewska on ainakin joidenkin lähteiden mukaan saanut alkunsa Napolenin rakastajatteren, puolalaisen kreivittären Marie Walewskan hyppysistä 1850-luvulla
KASTIKEKOULU

KASTIKEKOULU

KALALIEMI ➔ parhaita raaka-aineita merianturan, piikkikampelan, ahvenen, kuhan kiiskien ja simpun ruodot

Hei hoi hauki.......

Kuhan ruodoista saa parhaan liemen, toisin kuin siian. Gourmetkerholaisten huhtikuun tapahtuma oli luomu- ja lähiruokaan erikoistuneen MakuMaku -verkkokaupan järjestämä kalankäsittelykurssi
Ammattilaisen arkiruokaa – kuhaa antiboise

Ammattilaisen arkiruokaa – kuhaa antiboise

Sieltä olen poiminut testiin muutamankin ruoan, kuten tämän raikkaan ja maukkaan kuhan antiboise-kastikkeella, johon kaprikset ja oliivit antavat sopivan suolaisen potkun

Suolakuoressa paistettu kuha

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Perkaa kuha, mutta älä suomusta. Hiero kuha sisältä sitruunalla ja mausta valkopippurilla
Lohi-ceviche ja avokadoa

Lohi-ceviche ja avokadoa

Joulupöytään on kiva tuoda vaihtelua valmistamalla perinteinen raaka-aine uudella tavalla. Tuoreesta lohesta valmistuu 15 minuutissa herkullinen, vähäkalorinen ja näyttävä ruoka

Nizzan salaatti Hamptonin tapaan

Laita kuumalle pannulle voita ja öljyä. Sammuta pannu. Lisää pannulle rakuunat ja kuhat. Mausta suolalla. Halkaise pavut, paloittele tomaatit, pilko kevätsipulin varret
Bouillabaissea talon tapaan

Bouillabaissea talon tapaan

No, pidempään blogiani seuranneet tietävät intoni liemitiivisteisiin, ja niinpä tämänkin keiton valmistaminen alkoi jo eilen, kun keitin pienen kalaliemen kuhan ruodoista ja päästä