Kukkoa punaviinissä reseptejä

Kukkoa viinissä

Kukkoa viinissä

Sain tässä jokin aika sitten kokeiltua pitkän suunnittelun jälkeen punaviinissä haudutettua kananpoikaa, "kukkoa viinissä" (ransk
Kukkoa viinissä ja viiniä pakkasessa

Kukkoa viinissä ja viiniä pakkasessa

Coq Au Vin - Kukkoa viinissä - Punkkukukko. Blogini kautta minulle on auennut aivan uusi maailma. Olen löytänyt harrastuksen, jossa pääsen yhdistämään kaksi minulle rakasta asiaa
Kukkoa viinissä – coq au vin

Kukkoa viinissä – coq au vin

Kukkoa viinissä on ranskalaisen keittiön maukas klassikko, joka vaatii hieman aikaa ja vaivaa, mutta on ehdottomasti sen arvoinen makuelämys
Delicious Coq au vin - Kukkoa viinissä

Delicious Coq au vin - Kukkoa viinissä

'kukkoa viinissä' (aina ilman kukkoa. Ruoasta tuli ihan älyttömän hyvää - oikeastaan ihana parasta - vaikka ei se ole edes kukkoa nähnyt
Kukko eli kana

Kukko eli kana

Kukkoa viinissä eli Coq au vin on yksi ranskalaisia ruokaklassikkoja, jota en ollut valmistanut mies muistiin
Kermainen carbonara

Kermainen carbonara

Muistelen omasta lapsuudesta sen, että silloin en pitänyt punaviinin mausta kukkoa viinissä (coq au vin) padassa
Coq Au Chianti

Coq Au Chianti

Coq au vin eli kukkoa viinissä on todellinen ranskalaisen keittiön helmi. Maukas lintu haudutetaan mureaksi punaviinissä

Kukkoa punaviinissä

1. Leikkaa broilerin raaka rintafilee kahteen osaan ja leikkaa koipi ja reisipala irti toisistaan nivelen kohdalta
Kukkoa Viinissä. Lahtauksesta lautaselle. Ei herkimmille!

Kukkoa Viinissä. Lahtauksesta lautaselle. Ei herkimmille!

Joten hauduttelin sisäelimet punaviinissä ja konjakissa ennen nesteen lisäämistä pataan. Koska kukkoa on ollut myös kovin vaikea tavoittaa, niin olen luopunut pikkaisen kyseisestä ruoasta ja odotellut hetkeä jolloin saan kokata sitä itse kukosta
Kukkoa viinissä (eli broileria padassa)

Kukkoa viinissä (eli broileria padassa)

Tällä kertaa hauduttelin jo perjantai-iltana lyhyen työpäivän jälkeen Henri Alénin kukkoa viinissä –ohjeen innoittamana (ei ehkä ihan ohjeen mukaisesti) siipikarjaa
Jänistä viinissä

Jänistä viinissä

Tämä ohje on mukailtu ranskalaisen keittiön klassikosta Coq au Vin (Kukkoa viinissä) ja koska nyt valmistui rusakkoa padassa ja punaviinissä, niin tarkalleen ottaen kyseessä on Civet de lièvre au vin rouge

MÖKKIHÖPERÖT... ja pöperöt.

Kukkoa viinissä. Kesämökki. Paikka, jossa ruuanlaitosta tulee taitolaji jo pelkästään siksi että käytettävissä on nihkeästi toimiva sähköuuni, arvaamattoman kuuma leivinuuni, muutama tylsä veitsi sekä epämääräinen Aristoteleen aikainen kattila-, kulho-, kilho- ja välinevalikoima
Ruokahistoriaa… Coq au vin

Ruokahistoriaa… Coq au vin

sapuskaksi, sillä nuoriso oli luvannut tulla syömään) Coq au vin´iä ~ kukkoa viinissä. Ja kukkoa viinissä