Kerrankin kukkoaviinissä on todella kukkosta valmistettu. Kukkoaviinissä. Osaisikohan moni 8-vuotias suomalaistyttö toivoa sunnuntai päivälliseksi kukkoaviinissä
Coq Au Vin - Kukkoaviinissä - Punkkukukko. Blogini kautta minulle on auennut aivan uusi maailma. Olen löytänyt harrastuksen, jossa pääsen yhdistämään kaksi minulle rakasta asiaa
I. s. ä. n. p. i. v. k. e. t. ö. m. h. r. l. o. u. a. j. H. d. Y. g. ,. y. K. ". A. -. P. T. M. (. 1. 2. ). 9. 0. /. 5. 3. 4. C. F. c. O. L. J. S. f. V. R. 6. a l. k g. d l. t l
M. i. s. t. ä. p. k. u. o. n. a. ,. j. e. m. r. h. v. b. l. E. y. K. 1. 2. d. 3. z. ö. T. P. I. f. N. g. A. S. L. (. ). J. 6. R. Y. -. 0. ½. 4. ". 5. d l. t l
Coq au vin eli viinikukko on klassinen ranskalainen pataruoka. Resepti on kokki Richard McCormickin kirjasta Pariisi, joka on Matkustava kokki-sarjan ensimmäinen osa
T. ä. m. o. n. y. k. s. i. e. t. r. u. a. l. j. B. K. h. d. J. v. ö. S. N. p. ,. -. E. V. O. Y. b. R. C. q. L. P. (. ). 2. 1. 4. 5. 0. g. M. H. è. D. ". I. c. o l
Paloittelin rusakon useampaan osaan ja hauduttelin palat uunissa kypsäksi kukkoaviinissä -tapaan. Saimme vähän aikaa sitten metsästystä harrastavalta appiukolta rusakon