Lisäsin tähän Garam masalan lisäksi kurkumaa antamaan vähän lisäväriä, mutta myös maun vuoksi. Siivilöi kastike ja tarkista sen maku ja lisää siihen suolaa, lopputuloksen pitää sen olla tahmaista ei enää hyvin juoksevaa, mausteista mutta makeaa jossa hiven suolaisuutta
Keitä riisi ohjeiden mukaan ajastamalla niin että valmistuu suht samoihin aikoihin kun kastike. 1 rkl kurkumaa. Anna kiehua vielä 10 min ja maista kastike. 1 rkl kurkumaa
Kastike. Valmista kastike. Purista grillatuista sitruunoista mehu kastikkeen joukkoon, sekoita kastikkeeseen vähän jogurttia, ripottele korianterin lehdet ja tarjoa kastike riisin tai naanleivän kanssa
Itse lisäsin basmatiriisiin hivenen kurkumaa tuomaan väriä. Peitä kannella ja hauduta hiljalleen 30-40 minuuttia, kunnes liha on mureaa ja kastike saostunut
Lisää kurkuma ja kuminan siemenen ja anna maustua hetki. Aseta kastike couscousin päälle. 1 tl kurkumaa. Hassua ajatella että länsi-Sisilian perinneruoka on cous cous