Ihana Ankarsrum pääsi tositoimiin, kun laitoin kahdeksan kyyhkyä jauhelihaksi. Tein viime vuonna ensimmäistä kertaa katsauksen menneeseen vuoteen blogitekstien kautta
metsäkyyhkyä. Kyyhky vastaa kesäistä rapuherkuttelua. Tämänkin saa syödä nautinnollisesti sormin. Tarkista linnun saamat osumat ja poista terävällä puukolla mahdolliset haulit
Laita kansi päälle ja hauduta uunissa pari tuntia. Hauduta uunissa noin kolme varttia. Auran kyyhkyt3 kyyhkyä1 prk kermaa50 g voita4 rkl kanafondia1/2 Aura-juustorakuunaa8 dl vettä
Tällä kertaa tein tumman kyyhkyliemen, eli paahdoin lihat ja kasvikset uunissa ennen keittämistä. Laita rangat uunivuokaan, pilko kasvikset joukkoon ja paahda uunissa 200 asteessa puolisen tuntia
Keitetty sydän, sydän uunissa ja savustettu sydän. Miehen ottama romanttinen kuva. Törmäsin Sillä Sipulilan kautta Tinskun keittiön aloittamaan sisäelinhaasteeseen