Lihan haudutus uunissa reseptejä

Cheek-burger

Cheek-burger

Lihan käsittely. Haudutus. Lihat haudutetaan uunissa tai. Possunposki burgeri ja mango-majoneesi. Kaikki hyvät ideat lähtevät monesti vedonlyönnistä, niin myös tämä
Eettistä luksusta

Eettistä luksusta

Olisinko valmis luopumaan lihan syönnistä. Yksinkertaiset, hyvät maut ja pitkä haudutus. Pata hautuu uunissa tuntikausia ja maut muhivat parhaimmilleen

LAMMAS↔KARITSA

potka ja lapa ➔ pitkä haudutus ylikypsäksi, kunnes liha murenee säikeittäin. Ensin pintaan otetaan vain väri kuumalla pannulla ja kypsytys tapahtuu uunissa
No sitä nyhtöpossua sitten

No sitä nyhtöpossua sitten

Olihan tuo vääryys ja Itä-Aasian kokoinen aukko sivistyksessä korjattava. No pitkä haudutus needed. Viimeisimpänä uunissa hautuivat yön yli häränhännät ihan legendaarisin tuloksin
Perunakukko / peruna-lihakukko

Perunakukko / peruna-lihakukko

Mielestäni lihapitoisuus kukossa oli liian suuri (enemmän kuin perunaa), joten pienensin lihan määrää ohjeeseen jo suoraan
Pizza bianco poronkäristyksellä

Pizza bianco poronkäristyksellä

Käristys lihan sulaksi saatuani pannu kuumaksi ja reilu nokare voita perään. Pannulle kansi päälle ja ainakin puolen tunnin haudutus
Paahdettu lampaanviulu

Paahdettu lampaanviulu

Hidas haudutus matalassa lämpötilassa teki lihasta mureaa. Samalla kertaa uunissa paistuivat uudet perunat, jotka oli maustettu rosmariinilla, valkosipulilla ja kurkumalla
K A L J A P A T A

K A L J A P A T A

Kun katsot tätä reseptiä et tule saamaan lihanpaloja kaljassa vaan jotain aivan muuta. Pitkä haudutus on tämänkin reseptin a ja o, ihan niinkun herkullisessa Haminanpaistissakin

Oluessa haudutettu possupata

Pitkä haudutusuunissa teki kuitenkin ihmeitä. Harvoin, jos koskaan, olen syönyt näin hyvää possupataa
HERKULLINEN BURGUNDINPATA

HERKULLINEN BURGUNDINPATA

Hyvän pataruoan salaisuus on haudutus. Pataruoat on helppoja tehdä, sillä ruoka valmistuu uunissa ihan itsekseen
Paprika-jauhelihapata

Paprika-jauhelihapata

Tähän pataan käy mikä tahansa liha, haudutusaika vaan lihan mukaan (etuselkä, kassler, lapa --> parin, kolmen tunnin haudutus)
Villisikaa padassa Anna del Conten tapaan

Villisikaa padassa Anna del Conten tapaan

Ohjeeseen tutustuessa lihan ensimmäinen haudutus pannulla, miedolla lämmöllä herätti vähän ihmetystä, etenkin kun del Conte ei käytä lihasta irtoavaa nestettä
Helppoa ja edullista ruokaa lihapadan muodossa!

Helppoa ja edullista ruokaa lihapadan muodossa!

Lisukkeethan mulla olikin jo kaapissa valmiina, laitoin lihan kanssa vain sipulia. Viiden tunnin haudutus takasi sen, että lihasta tuli todella mureaa ja kaikki maut löytyivät lihaan mukaan