Ehkä paras itse valmistettu ateria loman aikana oli loimulohi. Kotona olin tehnyt valmiiksi myös dukkah-mausteseoksen, jolla maustettiin uunissa kypsennetyt puikulan puolikkaat
KOSKENLASKIJA-LOIMULOHIPIIRAKKA | 45-50 min | helppo. 250 g loimulohi. Esipaista pohjaa uunissa 5 minuutin ajan. Paista 220 asteisessa uunissa noin 30-40 minuutin ajan tai kunnes täyte on hyytynyt ja piirakka on saanut väriä pintaan. 220 asteisessa uunissa noin
Rippotele kylmien annosten pinnalle tomurokeria ja polta sokeri kaasupolttimella tai uunissa grillivastuksen alla koko ajan pinnan tummumista tarkkaillen
Kypsennä loppuun 160 asteisessa uunissa 12-14min. Ei nämä yhden päivän vapaat ole mistään kotoisin. Ja vielä kun juuri merenrantaan päästyään alkaa satamaan kaatamalla
Laita juustoraastetta niiden päälle ja anna juuston sulaa uunissa 200 asteessa n. Vietimme perheemme kanssa syksyistä päivää tai oikeastaan se oli meiltä lapsilta joululahja vanhemmille
Loimulohi, bataatti-porkkanamuusi + salaatti. Paista koko helahoito 220 asteisessa uunissa n. Moikka. Yleensä kun multa kysytään lempiruokaa, en osaa vastata yhtä ainoaa