Manchego oli kaikki mitä tiesin espanjalaisista juustoista ennen viime torstaita. Mukavia lämminhenkisiä ja melko intiimiäkin ruokatapahtumia ovat olleet Juustosopinjuustoillat Tampereen kauppahallissa
Alkupala pöydässä oli juustolajitelma, jossa ihan ykköseksi nous Espanjalainen Manchegojuusto, minkä olin edellisenä iltana viipaloinu ohuiksi siivuiksi ja laittanut marinoitumaan oliiviöljystä, suolasta ja valkosipuli viipaleista tehtyyn marinadiin
perunamunakasta tai Manchego- juustoa. Pintxot taas ovat baskilaisia tapaksia, yleensä patongin palanen, johon on tikulla keihästetty chorizoa, vuohenjuustoa tai kuuma kroketti
Manchego joka on suojattu Euroopan Unionin alkuperäisnimityksellä (Denominación de Origen)on lampaanmaidosta valmistettu juusto, jota tuotetaan La Manchan alueella Espanjassa joka tuo mieleen Espanjan kirjallisuuden tunnetuimmat ystävykset Don Quijoten ja Sancho Panzan, jotka ratsastivat La Manchan tasangolla taistellen tuulimyllyjä vastaan
Mukaan ostettiin Manchego Goldia, Livradois Raclettea, Venchiaredo Taleggiota, Rambol viherpippurijuustoa, Juustoportin Vuohen Grand Reserve ja paprikajuustoa sekä brietä