Paloittele kylki ja nakkaa kuumalle pannulle. Ruskista kylki rapeaksi ja kullanruskeaksi. Jos pasta on nyt valmis, niin lisää kylkien sekaan muna-parmesaaniseos ja sekoita
Hauduta naudankylki kypsäksi liemessä, jossa on vähän sipulia, valkosipulia ja suolaa sekä yrttejä. Lue lisää 1,5 kg naudan kylkeä eli ribsejä luun kanssa tai ilman
Ruoka oli muuten hyvää, mutta valitettavasti naudankylki osoittautui aivan liian sitkeäksi. Ideana oli tehdä aluksi yksinkertaista sapuskaa eli kasvisvartaita, naudan kylkeä ja pohjoisafrikkalaista ja mausteista marguez-makkaraa
Wingsit, ribsit, lapa, kylki sekä mitä maukkain naudan rinta. Heitin Facebookin “T-hetki – ruokablogi” sivustolle jo aiemmin kuvan suoraan naudan fileeselästä leikatusta pihvistä