Merimiespihvit tuntui liian hienolta nimeltä tälle ruoalle, sillä jouduin ostamaan lihaksi valmiiksi paloiteltua naudan kuutiolihaa (olivat kyllä aika isoja) ja siitä tulee makuuni turhan pieniä viipaleita
Ehkä se olut ei sittenkään maistuisi niin pahalle, kun se on ensin ollut reippaan tunnin uunissa. 500 g naudan sisäpaistia2 - 3 sipulia1 kg kiinteita perunoita2 - 3 rkl öljyäsuolaa15 maustepippuria2 laakerinlehteä3 - 4 dl pannun huuhdelientäpieni pullo oluttaLeikkaa naudanpaisti ohuiksi viipaleiksi. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 500 g naudan sisäpaistia
olis vaan ollu naudan paistia kaupassa. Eihän tämä mitään kesäruokaa ole, vaan muutama viikko sitten iski niin hillitön mieliteko merimiespataan, jotta tehtävähän sitä oli