Olen tehnyt vastaavilla tavalla naudan rintaa ja vasikan poskea. ensin kypsytellään hitaasti matalassa lämmössä uunissa, sitten keitetään paistoliemestä kastike ja otetaan lihalla komea pinta pannulla tai uunissa grillivastuksen alla
Taikka naudan rintaa, selkää, tai lapaa. Leikkaa vaikka possun lapa isoiksi kuutioiksi, laita pataan pienen liemitilkan, mausteiden ja juuresten kera ja anna hautua muutama tunti uunissa
Keitettäväksi sopivat naudan osista halvimmat, kuten lapa tai rinta. naudan luita. Tarkoitus ei kuitenkaan ole kuivattaa lihaa, joten pidä se uunissa vain sen ajan, että pinta ruskistuu
Itse käytin pataan niittyruokitun luomunaudanlapaa, josta tuli todella hyvää ja mureaa. Alla olevaan todella maukkaaseen pataan tulee naudanlihaa ja chorizoa
Wingsit, ribsit, lapa, kylki sekä mitä maukkain naudan rinta. Heitin Facebookin “T-hetki – ruokablogi” sivustolle jo aiemmin kuvan suoraan naudan fileeselästä leikatusta pihvistä