Minun kohdallani nepalilainentee vie voiton, vaikka pidän molemmista. Kuten itse voi tehdä ihania ja erilaisia teesekoituksia yrteistä ja kuivatuista marjoista ja hedelmistä, myös mausteisen lämpimän chain voi valmistaa itse
Yksi nepalilainen kaveri, joka työkseen seisoskeli huoltoasemalla bensan huurussa ja tankkasi autoja, kertoi että hän on nyt seitsemän vuotta ollut huoltoasemalla töissä, parin vuoden jälkeen alkoi keuhkoihin sattumaan ja nykyään yskittää koko ajan, mutta ei töitä voi lopettaa koska perhe Nepalissa elää hänen palkallaan, eikä hän mitään muuta työtäkään mistään saa
Joten edes jokainen nepalilainen ravintola ei tee ruokaa samalla tavalla. Mausteet. Lisää mausteet öljyn sekaan pannulle ja anna niiden avautua, voit tehdä tämän myös ennen sipuleiden lisäämistä, mutta tällöin mausteiden kanssa saa olla tarkkana- ne palavat helposti ja ovat myös sitä voimakkaamman makuisia mitä vahvemmin ne avautuvat
PMakeista jutuista lempparini oli ruokajuomana ollut nepalilainentee. Laitan lopuksi vielä sen ohjeen ja taidan hipsiä keittiöön vähän keittelemään teetä