Perunarieskat on makunsa puolesta hyviä mutta ne ovat myös nopea valmistaa ja sen puolesta niitä on helppo leipoa aamupalalle, välipalalle, ruuan kaveriksi kuin myös iltapalalle
PERUNARIESKAT. Tarjoa rieskat esimerkiksi munavoin kanssa. Itsetehtyä. leipää ei voita mikään kaupan leipä, sillä itse tehty leipä on niin tuoretta ja aitoa ja vastapaistetun leivän tuoksu on vastustamaton
Pakasteessa odotteli lidlistä ostettu tarjousankanrinta, jolle piti keksiä käyttöä. Selasin kaikki kokkauskirjani läpi, enkä löytänyt mieleistäni ohjetta
Ohuetrieskat muusista. Ensi viikolla vietetään Hävikkiviikkoa, jonka tarkoituksena on kannustaa meitä kaikkia vähentämään hävikkiä ja lisäämään ruoan arvostusta
Rieskat on helppoa ja hyvää -omatekoista leipää. Leivoin tänään kaurarieskoja. Tein kaurarieskoja, koska keitin liikaa kaurapuuroa aamulla ( kylläkin ihan tietoisesti )
Jaa taikina neljään osaan ja taputtele taikinasta jauhotetuin käsin ohuetrieskat (noin 0,5 cm). Paista rieskat 225-250 asteisen uunin ylätasolla noin 10-15 min, kunnes rieskat ovat saaneet hiukan väriä
Pikkuiset nokkosrieskat voit paistaa kesäisesti kypsiksi myös esimerkiksi muurinpohjapannulla. Painele taikina jauhotetuin käsin kahdeksi ohueksi rieskaksi