Lisää porkkana, hämmennä hetken. Paistettu riisi, tuo hätäruokien kuningas. Jos kaapissa piileksii vielä jokin proteiinin jämä, saat jo juhlavaa paistettua riisiä
lanttu, porkkana, punajuuri, peruna, bataatti, nauris). Resepti löytyi Santerin Rakkaat juurekset -kirjasta ja juuresten kanssa siinä tarjoiltiin paistettua kuhaa
Kuori porkkana ja tee siitä kuorimaveitsellä ohutta nauhaa. Tällä kertaa piti päästä eroon liiallisesta riisistä, joka löysikin tiensä ihan mukiinmenevään ruokalajiin, paistettuun riisiin
Paistettu munariisi on hyvin yleinen ruokalaji aasialaisessa ruokakulttuurissa, ja siitä saa mainion lisukkeen myös kiinalaisen keittiön ruoka-annoksille
Paistettu valurautapannulla rypsiöljytilkassa muutama minuutti molemmin puolin. Porkkana ja punajuuri on leikattu soiroiksi, Punajuuren mausteet - merisuolahiutaleet ja mustapippuri ja porkkanan - sama suola, rakuuna ja basilika
Plussaa on myös se, että chorizoa lukuun ottamatta mitään raaka-aineista ei paistettu rasvassa, vaan niitä on joko käytetty sellaisenaan tai kevyesti grillattuna
Kimchi-hodarin muita täytteitä olivat erittäin kuumalla plancha-parilalla pikaisesti paistettu bulgogi-liha (löysin kotimaista hevosen ulkofilettä, joka toimi loistavasti
Täytteenä toimii kasviksilla höystetty paistettu riisi. Samalla saa kivasti vähennettyä ruokahävikkiä, kun saa satunnaiset parsakaalinvarret ja nahistuneet porkkanat käytettyä
Lisää joukkoon paistettu kana/liha/jauheliha ja tarjoile riisin kera. Kuori porkkana ja sipuli. Kuumenna öljy kohtalaisella lämmöllä paistinpannulla ja paista ensin porkkanaa ja sipulia pari minuuttia
Meillä on aina tarjolla alla lueteltujen ainesten lisäksi gochujangia, uunissa tunnin verran folionyytissä paistettuja kokonaisia valkosipulin kynsiä, hienonnettua kevätsipulia sekä tietenkin kimchiä, jota ilman ei korealainen suostu istumaan ruokapöytään