paahdettu kuha ja vesikrassi perunahelmipuuro. Palaset loksahtelivat kohdilleen, kun paikallinen kalastaja tarjosi minulle suomustettua nahallista kuhaa
Pistaasipestolla kuorrutettu kuha on ruokalaji, josta en tällä hetkellä tunnu saavan tarpeekseni. Tänä viikonloppuna nautin kuha sai seurakseen välimerellisiä lisäkkeitä, nimittäin munakoisosalaattia sekä tsatsikia
Lisää lopuksi parmesan ja voi, anna juuston ja voin sulaa sekaan. Yhden pienen virheen olin huomaavani, ainakin minun tietääkseni kuha on makean veden (ja murtovesien) kala, ei merikala
Nyt halusin kokeilla kotimaisen kuhan ja hummerin liittoa, ja kun sille oli vielä tarjolla erinomainen biodynaamisen viinitilan kasvissyöjille ja vegaaneillekin sopiva valkoviini*, niin pakkohan tämä eksperimentti oli toteuttaa
Ruokasuosituksina vanha gouda, vahva parmesan. Myös kuha ja raskaat, kermaiset kastikkeet mainittiin. Edellisessä Etiketti-klubin pruuvissa maisteltiin vain ja ainoastaan Chardonnay-rypäleestä valmistettuja valkoviinejä, nyt illan teema oli lähestulkoon punainen
Tuoreesta Oulujärven kuhasta ja tuoreesta pestosta syntyy todella maukas kalaruoka, jonka lisukkeena voi tarjota esimerkiksi fenkolia ja yrttimaustettua perunamuussia
kuha ja ahven 32,95/kg. Huhhuh, tämä lauantai on kyllä ollut todellinen punkeron unelma. Ajelin aamupäivällä Oulusta Kuopioon, missä suuntasin heti kahden seuralaisen kanssa brunssille King's Crowniin
Se taisikin jäädä viimeiseksi pidemmän kaavan kokkaukseksi hetkeen – sen valmistamisesta on jo puolitoista kuukautta ja lukuun ottamatta minuutissa paistettua kuhafilettä en ole kokannut tänä aikana sen enempää kuin lämmittänyt pakastekeittoja ja muita pakasteaterioita, keittänyt mikropuuroa ja repinyt salaatinlehtiä