Keitä kukkakaalia, kunnes se on täysin pehmeä. Tänään huomasin, että minusta on tullut se, joka ärähtää jälkikasvulleen ”nyt sää syöt sen kukkakaalis, jos haluut sitruunakakkua”
100g pehmeää tai sulatettua voita. 125g pehmeää voita. Pinnasta tuli aavistuksen keksimäisempi ja koostumus oli pehmeä vähän eri tavalla kuin edellisissä 30 min. 100g pehmeää tai sulatettua voita
Jos haluat lukea tarinan, joka tuntuu pehmeältä viltiltä ja maistuu tummanpunaiselta tomaattikastikkeelta, kaupungin parhaalta pihviltä ja kesäiltana nautitulta sitruunakakulta, lue tämä
Sekoita pehmeä vuohenjuusto ja jogurtti keskenään. ATELJÉ FINNEN SITRUUNAKAKKU. Tee muruseos nyppimällä pehmeä voi, loppu basilikasokeri ja jauhot ryynimäiseksi seokseksi
Pinta lohkesi hienosti ja sisus oli pehmeä, mutta ei vetelä. Olisin voinut syödä pehmeää lihaa vaikka vähän enemmänkin, vaikka oli maistellut jo toistakymmentä annosta