Peuranliha uunissa reseptejä

Peuranlihamakkaraa naurissoseella

Peuranlihamakkaraa naurissoseella

Ota paistetut makkarat sivuun ja pidä ne lämpiminä, esimerkiksi uunissa miedossa lämmössä. Timjamilla ja korianterinsiemenillä maustettua peuranlihamakkaraa, naurissosetta ja punaviinikastiketta

Appelsiininmakuinen peuransatula

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hiero lihan pintaan mausteet. Nosta liha ritilälle uunipannun päälle. Tiputtele hieman öljyä lihan päälle ja kaada lihaliemi uunipannuun

10 syytä, miksi riistaliha maistuu pahalta

Välillä törmää jopa metsästäjiin, jotka eivät pidä peuranlihan mausta. Pihveihin ja paisteihin kannattaa ensin paistaa hyvät pinnat kuumassa pannussa tai grillissä, varsinainen kypsennys sitten matalammalla (epäsuoralla) lämmöllä uunissa tai grillissä
Peurapatee portviinihyytelöllä

Peurapatee portviinihyytelöllä

Peuranliha on itsessään hyvin vähänrasvaista joten lisäsin tähän reseptin mukaan porsaanlapaa ja kermaa
Keittiössä tuoksuu syksy

Keittiössä tuoksuu syksy

Annokselle tuli hintaa joitakin senttejä, sillä saimme appiukolta jauhettua peuranlihaa. Osa tateista kuivattiin uunissa, ja loput päätyivät risotoksi