Sitten tarvittiin enään omenapuuhaketta ja tietysti kunnon rasvainen kasslerin palanen. Nyt kuitenkin mittani täyttyi ja halusin tehdä kunnon BbQ Pulled Porkin ja pyhittää kaikki vähäisetkin voimani sen tekemiseen
Micke sai jo jokin aika sitten ruotsalaisilta kolleegoiltaan kirjan Texas BBQ – kött, rök och kärlek, jonka ohjeella ensimmäinen pulled pork kokeilu aikoinaan suoritettiin
BBQ-kastiketta maun mukaan (meillä oli Bronko’s Smoke House BBQ -kastiketta). Tarjosimme vieraille Matsu-viinien kaveriksi juustolautasen, sekä pitkään ja hartaasti muhinutta pulled porkkia
Parin kilon kassler paisti. Possun kasleri muuttuu tuntien savustuksella ja itse tehdyllä BBQ -kastikkeella herkulliseksi pulled porkiksi eli nyhtöpossuksi
jatkan pulled porkin pohdintaa savukassler-katsauksessamme. Tällä kertaa vedämme sikaa – tarkemmin ottaen uuniin lähtee tavaraa, josta muodostuu pulled pork -nimellä tunnettu ruokalaji
Tästä tuli myös aivan täydellinen marinadi pulled porkille eli revitylle possulle, joka vielä lopuksi iskettiin grilliin saamaan makuun se viimeinen loppusilaus
Itse käytin kassleria. 800 g porsaan kassleria, lapaa tai kinkkua. 1 prk Santa Maria American BBQ Sauce Kentucky Whiskey. 800 g porsaan kassleria, lapaa tai kinkkua. 1 prk Santa Maria American BBQ Sauce Kentucky Whiskey
Pulled pork eli kotoisasti nykysuomella nyhtöpossu on edullinen, ja maailman paras, bbq-herkku, jossa yhdistyy hitaasti kypsennetty rasvainen porsaanliha tulisen makeaan bbq-kastikkeeseen
Ja ei enempää kuin vähempää se Pulled Pork jolla hauskasti Helsingin Sanomien NYT-liite löysi erilaisia variaatioita eli on Bullet Pork, Bulled Pork, Nyhtöpossu, Nöyhtöpossu, Nöyhtäpossu, Revitty possu, Vedetty possu, Revitty sika, Vedetty sika ja lihahaihtuvat