Sitten tarvittiin enään omenapuuhaketta ja tietysti kunnon rasvainen kasslerin palanen. Nyt kuitenkin mittani täyttyi ja halusin tehdä kunnon BbQ Pulled Porkin ja pyhittää kaikki vähäisetkin voimani sen tekemiseen
Tämä soosi sopii parhaiten porsaan ribseille,kassler vartaille ja kanalle. Päätin siis hetken mielijohteesta ruveta hommiin ja käyttää ainoan vapaa-aikani keittelemällä kauniissa kesäsäässä BbQ-kastikkeita sisällä
kasslereiden väliin, voi saada vieraissa aikaan jonkinlaisen. Marian BBQ Grill Mesquitea myllystä. Kuukauden vierailijana tällä kertaa on kaverini Juho jonka upeita mustekalakuvia olen ihaillut Facebookissa ja kuolannut niiden perään
Micke sai jo jokin aika sitten ruotsalaisilta kolleegoiltaan kirjan Texas BBQ – kött, rök och kärlek, jonka ohjeella ensimmäinen pulled pork kokeilu aikoinaan suoritettiin
BBQ-kastiketta maun mukaan (meillä oli Bronko’s Smoke House BBQ -kastiketta). Mukaan voi sekoittaa myös BBQ-kastiketta, mikäli lihaan haluaa enemmän makua (suosittelemme)
Parin kilon kassler paisti. Possun kasleri muuttuu tuntien savustuksella ja itse tehdyllä BBQ -kastikkeella herkulliseksi pulled porkiksi eli nyhtöpossuksi
Me ei saatu miehen kanssa vielä tarpeeksemme tästä niin taivaallisesta Terva-BBQ-soossista pääsiäisenä, joten sitä oli pakko testata hieman toisenlaisiinkin tarkoituksiin
Pulled Pork on matalalla lämmöllä savustettua possun niskaa (kassler) tai lapaa. Kun liha on kypsennetty hitaasti, se revitään pieniksi paloiksi ja sekoitetaan BBQ-kastikkeeseen
Itse käytin kassleria. 800 g porsaan kassleria, lapaa tai kinkkua. 1 prk Santa Maria American BBQ Sauce Kentucky Whiskey. 800 g porsaan kassleria, lapaa tai kinkkua. 1 prk Santa Maria American BBQ Sauce Kentucky Whiskey
Pulled pork eli kotoisasti nykysuomella nyhtöpossu on edullinen, ja maailman paras, bbq-herkku, jossa yhdistyy hitaasti kypsennetty rasvainen porsaanliha tulisen makeaan bbq-kastikkeeseen