Poronkäristys pekoni reseptejä

Poronkäristys on pala Lappia

Poronkäristys on pala Lappia

Ruskista käristysliha ja pekoni useassa pienessä erässä kuumalla paistinpannulla. Poronkäristys ei ole pelkkä Lapin herkku
Nopea poronkäristys

Nopea poronkäristys

Leikkaa pekoni pieniksi kuutioiksi tai käytä valmiita pekonikuutioita. Lisää jäiset, mutta hieman jo toisistaan irronneet poronkäristyslihat joukkoon
Poronkäristys ja smetanamuussi

Poronkäristys ja smetanamuussi

½ pkt pekonia. Mureaa poronkäristystä ja kermaisen pehmeää muussia, karpalosurvosta ja suolakurkkua - nam
Poronkäristys

Poronkäristys

Aluksi kuullota sipulit pekonin kanssa. Blogeissa poronkäristys näytetään tekevän hyvin usein olueen (mm
Poronkäristys ja pottuvoi neljälle

Poronkäristys ja pottuvoi neljälle

Kuumenna voi tai ruskista pekoni padassa. 1 pkt pekonia. 1 kg poronkäristyslihaa. 1 pkt pekonia. 1 kg poronkäristyslihaa
Poronkäristys

Poronkäristys

Paista kastikeliha/kylki/pekoni voissa. Poronkäristys on yksi Suomen kansallisruokaan verrattavissa oleva ape
Poronkäristys

Poronkäristys

Paista paistinpannulla pekoni, voi, käristysliha ja sipulit. 500g pakastettua poronkäristyslihaa. 1 pkt amerikan pekonia filettä (n. 500g pakastettua poronkäristyslihaa. 1 pkt amerikan pekonia filettä (n
Cowboyruokaa

Cowboyruokaa

Poronkäristys. Ruskista pekoni ja jauheliha. Poronkäristys on myös selkeä matkaruoka. 140g pekonia. 140g pekonia

Mustaherukan ja sinihomejuuston makuinen hirvipata resepti

pekoni ja paista pannulla. 150 g pekonia. Samanlaiset reseptitMustaherukan ja sinihomejuuston makuinen hirvipaisti reseptiMustaherukan lehtimehu reseptiHirvipata (10annosta) reseptiHirvipata Venäläiseen tapaan reseptiKermainen hirvipata reseptiHelppo hirvipata reseptiKoskenlaskijan hirvipata reseptiHIRVIPATA reseptiHirvipata venäläisittäin reseptiAkselin marinoitu hirvipata reseptiPeijaisten hirvipata reseptiPaahtokiisseli ( kahvin makuinen) reseptiPehmeän makuinen broilerpasta reseptiValkosipulin makuinen poronkäristys reseptiKrapulapäivän hirvipata reseptiZemanta. 150 g pekonia

Poro-kasvispata

Sulata poronkäristys. Suikaloi pekoni. Kypsennä pekonia padassa ja lisää poronliha. ·300 g poronkäristyslihaa·120 g filepekonia·3 dl vettä·1 kpl lihaliemikuutiota·0

Talvinen poronkäristys

Ruskista suikaloitu pekoni ja lohkotut sipulit. Tarjoa poronkäristys puikulaperunasta tai muusta jauhoisesta lajikkeesta valmistetun perunasoseen ja puolukkahillon, etikkapunajuurien ja herkkukurkkujen kanssa

Poronkäristys

Silppua sipuli ja pekoni. Kuumenna pata ja sulata pekoni öljyn ja voin kanssa, yhdessä ne luovat pataruokaan pehmeän makupohjan

Poro-kasvispata

Sulata poronkäristys. Suikaloi pekoni. Kypsennä pekonia padassa ja lisää poronliha. net 300 g poronkäristystä. 120 g fileepekonia suikaloituna