Poron paisti kannattaa siis mieluummin valmistaa ihan vain paistina esimerkiksi uunissa. Poronkäristys on yksinkertaisuudestaan huolimatta taitolaji ja yksi parhaista pataruuista, kun sen valmistaa huolella
Poronkäristys - yksi niistä loistavista perinne- ja maakuntaruokien aterioista. Kunnolla valmistettuna poronkäristys on helppo ja varsin ruokaisa ateria
Kalakukko ja poronkäristys saivat molemmat kuusi prosenttia äänistä, joten ne pitäisi periaatteessa sijoittaa suomalaisuusasteikon jaetulle kakkossijalle
Perinteinen poronkäristys. Sitten lihaa kypsennetään sitä miedolla lämmöllä, 100–110-asteisessa uunissa puolisen tuntia. 1 kg poronkäristyslihaa. Loppukypsennä folioon käärittynä 100-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila on 55–58 astetta (eli noin puoli tuntia). 1 kg poronkäristyslihaa
Poronkäristys on sellaista vanhaa, perinnerikasta kunnollista. 800 g kalakukko lämpiää 160 asteen uunissa noin tunnin folion sisällä. 800 g kalakukko lämpiää 160 asteen uunissa noin tunnin folion sisällä
hauduta uunissa väh tunnin ajan. Poronkäristys aikuiseen makuun. Meillä ei olla mitenkään erityisiä poron lihan faneja, mutta silloin tällöin se menee oikein pehmeäksi kypsennettynä
Paista poronkäristys ja sekoita peruna-sipuliseoksen kanssa voideltuun uunivuokaan. 250g poronkäristyslihaa. Uunissa 200 asteessa, kunnes pinta kauniin värinen. 250g poronkäristyslihaa