Samalla uunissa valmistuvat näppärästi paahdetut lohkoperunat. Silloin tällöin meillä syntyy Hesarin reseptistä muokattu versio porsaansisäfileestäuunissa rosmariinikastikkeen kera
Alkuperäisessä ohjeessa käytettiin possun ulkofileetä mutta meillä uuniin menee sisäfile. Poista sisäfilestä kalvot ja laita liha marinoitumaan noin puoleksi tunniksi
Porsaansisäfilee kypsyy nopeasti ja on herkullisen mehukas, kunhan paistaja ei unohda sitä uuniin. Pehmeät karamallisoidut salottisipulit ja porsaan klassinen ystävä salvia antavat hyvin makua, ja lihan täyttäminen ei vaadi tässä tapauksessa paljoa kokemusta
Sekoita loput ainekset yhteen ja lisää marinadi pussiin porsaan päälle. Lisäsin siihen vielä nämä ohukaiset, jotta syömisen voisi hoitaa ilman välineitä