Tästä kahden hengen perhe saa myös seuraavan päivän lounaan. Silloin tällöin meillä syntyy Hesarin reseptistä muokattu versio porsaansisäfileestäuunissa rosmariinikastikkeen kera
Alkuperäisessä ohjeessa käytettiin possun ulkofileetä mutta meillä uuniin menee sisäfile. Olen aikanaan repäissyt tämän Sikke Sumarin ohjeen talteen Gloria-lehdestä
Possun sisäfilettä ja omenakastiketta on jo aiemminkin blogissa valmistettu, mutta ei yhdessä. Tämä possua omenakastikkeessa ohje on helpompi ja hyvä arkiruoka, koska sapuska valmistuu uunissa ilman sen suurempaa vahtimista
Ota porsaansisäfilee huoneenlämpöön tuntia ennen paistamista. oreganoa. Ylipäätään uunissa paistetut juurekset ja kasvikset ovat todella herkullisia paahdetun makuisia ja valmistuvat muut ruoanlaiton ohessa kuin itsestään
Porsaansisäfilee kypsyy nopeasti ja on herkullisen mehukas, kunhan paistaja ei unohda sitä uuniin. Pehmeät karamallisoidut salottisipulit ja porsaan klassinen ystävä salvia antavat hyvin makua, ja lihan täyttäminen ei vaadi tässä tapauksessa paljoa kokemusta
Tarjoa esimerkiksi lohkoperunoiden ja feta-jogurttikastikkeen kera. Jälkikypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. 600–700 gporsaansisäfileetä