Olen jo pidemmän aikaa halunnut kokkailla vuohenjuusto-punajuurivuokaa, jonka mausta olen kuullut ylistäviä sanoja niin töissä kuin kavereidenkin keskuudessa
1. Keitä punajuuret ilman suolaa vedessä. Lämmitä sillä välin hunaja ja rosmariinin oksat. 2. Voitele chèvreviipaleet hunajalla ja pane ne kuumaan grilliin minuutiksi, kunnes ne saavat hieman väriä
Italialaisesta klassikosta kehkeytyy kokonaan uusi herkku kun vaihtaa riisin ohrahelmiin, oliiviöljyn rypsiöljyyn tai voihin ja parmesanin tässä tapauksessa aurajuustoon, mutta ihania vaihtoehtoja olisivat myös kotimainen vuohenjuusto, kova tai pehmeä, tai vaikkapa suomalainen emmentaljuustoraaste
Kasvisten pariksi tarvitaan vain keveästi paistettua vuohenjuustoa. Muut kamppanjan upeat reseptit ja enemmän juttua viineistä löytyy kampanjasivustolta
– keitetty punajuuri + valmiin piirakan päälle notkistettua vuohenjuustoa. Reseptit hän on muokannut nykyaikaan, joten raaka-aineiden hankkiminen luonnistuu myös tämän päivän kokilta
Paahda vaalea leipäpala ja laita päälle vuohenjuustoa, timjamia ja pinjansiemeniä. Paahda punajuuria 180-asteisessa uunissa 45 minuuttia. 0,5 kg punajuuria. 50 g vuohenjuustoa (pehmeää)
paahdettuja punajuuriavuohenjuustolla, uunissa rapeaksi paistettua parsakaalia ja fetaa. olin juuri kertonut hänelle kuinka kivaa on kokata töissä ja kuinka reseptitkin tulee suunniteltua mahdollisimman vaivattomiksi kun aikaa keittiössä ei ole tunteja kuten kotona
Kaskis lisäsi menuuseen etujälkiruuan, vatkattua hunajaa ja vuohenjuustoa , joka syötiin haarukalla painemalla juustoa ja hunajavaahtoa haarukan väleihin