Meillä on aina tarjolla alla lueteltujen ainesten lisäksi gochujangia, uunissa tunnin verran folionyytissä paistettuja kokonaisia valkosipulin kynsiä, hienonnettua kevätsipulia sekä tietenkin kimchiä, jota ilman ei korealainen suostu istumaan ruokapöytään
Kummoisempi kokkaaminen ei siis kutsunut, joten pyttipannu oli ilmeinen ratkaisu. Pyttipannu kahdelle. Jos haluat tehdä alkuperäisen pyttipannun, aloita sipulien paistamisesta
Sieltä löytyy ainakin bataattiranskalaiset, pyttipannu, bataattimuusi ja monta muuta reseptiä. Jos ei omista grilliä, bataattiviipaleet voi valmistaa myös uuniritilällä uunissa
Tykkään myös siitä, että juustokakku ja pannacotta ovat jälkkärimaailman pyttipannuja. Marmoroitu juustokakku taas on todella kaunis ja hiukan erilainen, sillä se paistetaan uunissa
Liian kuivalla taikinalla saa vain aikaiseksi vegaania pyttipannua. Pihvit voi joko paistaa paistinpannulla oliiviöljyssä, jolloin ne imevät hirveän määrän öljyä itseensä, mutta onneksi ne voi myös paistaa uunissa oliiviöljyllä sivellyllä voipaperilla unipellillä jolloin me myös valmistuvat vaivattomammin kuin paistinpannulla
Ja nauti aito Italialaine pyttipannu, eli pala taivasta. Tuoreet tomaatit on meillä laadultaan mitä on mutta uunissa kuivaaminen yrttien, valkosipulin ja oliiviöljyn kanssa tekee ihmeitä, muuta jos ei ole aikaa niin purkista saa tasalaatuisempaa, valitettavasti
Kuten pyttipannun, myös lämpimien voileipien valmistukseen voi käyttää juuri niitä aineksia, joita kaapista sattuu sillä hetkellä löytymään, man tager vad man haver
Bibimbapia voisi pitää korealaisena versiona pyttipannusta. Kulhot lämmitetään uunissa tulikuumiksi, minkä ansiosta niiden pohjalle laitetusta riisistä tulee todella rapeaa