Pane RAAKA pasta uunivuokaan. Pintamaustettu perhetilan broilerin sisäfilee 600 g (Atria),. Leivontablogini saa uuden pikantin mausteen ruokapostauksen muodossa
Sittemmin trendit lienevät pyyhkäisseen sen ohitse, mutta laadukas, viipaloitu raaka liha on minusta edelleen kaikessa yksinkertaisuudessaan ylevä alkupala
Nudo e Crudo (~”Naku ja Raaka”) on satamaravintola sanan varsinaisessa merkityksessä. Paikallinen ilmakuivattu kinkku ja ilmakuivattu possun sisäfile on alueen yleinen antipasti
Menú tosiaan riippuu päivän raaka aineista, niin menú muuttuu joka päivä. Pippuri naudan sisäfilee, peruna gratin, kauden vihanneksia ja punaviini-mustapippurikastike
Sushin tapaan myös raaka lohi ja tonnikala käyvät. Omissa rullissa käytin sulatettuja isoja katkarapuja sekä teriyaki-kastikkeella maustettuja, paistettuja kanan sisäfileitä
Ei liian raaka, ei liian kypsä. En syö nykyään lihaa kovin usein, mutta tälle päivälle ostin itselleni muhkean palan naudan sisäfilettä ja päätin paistaa oikein ronskin pihvin
Grillattu naudan sisäfile on juhlavaa tarjottavaa. Ison naudan sisäfileen noin 2 kiloa, grillausaika ruskistuksineen on noin 40 minuttia, jotta se olisi mediumia. Pienen naudan sisäfileen noin 1 kg, grillausaika on noin 20 minuuttia, jotta se olisi mediumia. 1-2 kg naudan sisäfilettä. raaka 50 astetta, medium 55 astetta ja kypsä 65 astetta. 1-2 kg naudan sisäfilettä
T-luu pihvi, paistoaste hetkellä raakaKuivaa pihvi talouspaperiin ja mausta se pippurilla. Putsattu naudan sisäfilePidä "häntä" kireänä ja aseta veitsi samaan paikkaan kuin mistä edellisen kerran lähdettiin liikkeelle
Viherpippuri on pippuriköynnöksen raaka, joko etikkaliemeen säilötty tai pakastekuivattu hedelmä, valkopippuri taas saman kasvin kypsä kuivattu hedelmä kun taas musta pippuri on pippuriköynnöksen raaka auringonpaahteessa kuivattu hedelmä
Myötäävä, pehmeä pihvi, joka jää ehkä jopa hieman kuopalle painaessa, on raaka. 150g naudan sisäfileetä per ruokailija. Poista sisäfileestä mahdolliset kalvot ja leikkaa lihasta paksuja (5cm) pihvejä. - yritä paistaa paksua pihviä sopivaksi pannulla, ohuemman pihvin paistaminen onnistuu kyllä pannullakin 150g naudan sisäfileetä per ruokailija
File oli aivan raaka. 800 g naudan sisäfile (keskiosa)dijon sinappia 250 g tuoreita herkkusieniä + suppilovahveroita90 g ilmakuivattua kinkkua (4-5 viipaletta) 600 g lehtitaikina levy2 kananmunan keltuaista suola ja pippuriJos käytössäsi on kokonainen naudan file, puhdista filee kalvoista. 1) Fileepala, 2) menossa pakettiin, 3) menossa uuniin ja 4) tuli uunista liian raakana