Usein käytän Tofutti tuorejuustoa piirakan teossa, mutta tästä jätin nyt senkin pois. Minä en ole vielä päässyt mökkitunnelmiin, mutta raparperipiirakkaa piti silti saada
Vatkaa munat ja tuorejuusto sekaisin ja kaada seos raparperin päälle. Pakkasessa oli vielä viimeiset raparperit ja ei niistä voi oikeastaan muuta tehdä kuin tätä aivan huippua raparperipiirakkaa
rasia vaniljanmakuista tuorejuustoa. Kesän ensimmäinen raparperipiirakka onnistui niin nappiin että ohje muistiin ja muille iloksi, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan
Vatkaa soijajogurtti, tuorejuusto ja perunajauho keskenään tasaiseksi. Myös käsipelin sekoittaminen onnistuu, mutta koska tofutin tuorejuusto on hiukan jähmeää, käytin mielummin vatkainta
mulla aina on tapana), niin tuorejuustokerros oli hieman. Löysin kolme aivan ihastuttavaa aiemmin tekemääni raparperipiirakkaohjetta, joita en ole kuitenkaan hetkeen tehnyt
Juttu on kyllä niin, että meikäläinen ei ensi keväänä tee ainakaan raparperipiirakkaa. Hyvältä kuitenkin maistui tomaatti-mozzarellasalaatin ja paahdettujen pinjansiementen kera Päällä köntti tuorejuustoa kastikkeena
Yksinkertaisimmillaan siinä on vain ricottaa ja maustamatonta tuorejuustoa, mutta omassani valkosuklaa antaa sille vielä vähän lisää täyteläisyyttä (minun ruokafilosofiassani vähemmän kun ei ole koskaan enemmän
Tarun ohjetta muokkailin myös sen verran, että vähensin liivatteen määrää neljästä kolmeen ja käytin maustamattoman tuorejuuston sijaan vaniljatuorejuustoa ja vähensin tomusokerin määrää
Sekoita keskenään tuorejuusto, sokeri, vaniljasokeri ja reilu puolet limetinkuoriraasteesta. Raparperikakku tuorejuustokuorrutteella (⌀ 17 cm irtopohjavuokaan). 100 g tuorejuustoa. Raparperikakku tuorejuustokuorrutteella (⌀ 17 cm irtopohjavuokaan). 100 g tuorejuustoa